resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 452
    alınsa çok iyi bir transfer olurdu. tam fırsat transferiydi.

    eğer kendisi sassuolo’yu özellikle tercih etmemiş ve para bulunamadığı için alınmadıysa bu çok büyük bir rezalettir.

    eğer kendisi sassuolo’da oynamayı galatasaray’a tercih ettiyse bu da büyük bir rezalettir.

    almanya’nın düşmüş takımından türk oyuncuyu sassuolo denen italya’nın vasat takımına kaptırmak türk futbolunun halini gösteriyor diye kendimizi avutmayalım. türk futbolu her zaman rezildi.

    ancak büyük oyuncular her zaman galatasaray’ı tercih etmiştir. biz burda almanya’da küme düşmüş takımın türk stoperinden bahsediyoruz. sassuolo’dan bahsediyoruz. milan, juventus, inter vs değil.

    bu yönetim her transfer dönemi çuvallayacaksa orda oturmanın mantığı ne? biraz iş bitirici olacaksın. sürekli ağlamakla gemi yürümez.

    sonuçta biz dibi boylamış bir mali yapıya da sahip değiliz. fener bile 700 milyon usd borçla vedat ve mert hakan transferinde bizim yönetimi tokatladı.

    bu her transfer dönemindeki beceriksizlik zaafiyet göstergesidir. mustafa cengiz’i sever ve takdir ederim. ama bu yönetim transfer konusunda koskoca bir hiçtir.

    maicon gibi adamı 1,4 milyon € ya satmak nasıl bir çapsızlıktır. satma kardeşim koy kenarda otursun. zaten stoper sıkıntımız da vardı. herkesin kazıkladığı araplardan kazık yediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın