resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1497
    luyindama'nın bonservisini almak için toplam 8 milyon euro verdik. 3+5 şeklinde. ayrıca oyuncuya da yaklaşık 2 milyon euro verdik bu geçtiğimiz süreçte. kendisini 15 milyon eurodan aşağıya satmak bizim için karlı bir anlaşma olmaz. hele 10 milyon'a falan vermek demek, 1,5 sene kiralık anlaşma yapmaktan farkı yok.

    ikincisi ise, yerini kolay doldurabileceğimizi düşünmüyorum. ujfalusi sonrası neredeyse aldığımız hiç bir stoper, bizi hedefe ulaştırabilecek stoperler değildi. yani stoper bulmak o kadar kolay bir durum değil. luyindama şuan ligin tartışmasız en iyi stoperi. ruiz'i, serdar'ı, vida'yı dikkatli izleyenler ne demek istediğimiz anlayacaklar. luyindama, boyuna göre gerçekten çok hızlı,güçlü ve ayağı da kötü olmayan bir oyuncu. 2018-2019 sezonunda kendisine üstünlük kuran, zor durumda bırakan bir tane bile oyuncu yoktu. 2019-2020 sezonu şampiyonlar liginde de ayakta duran nadir oyuncularımızdan biriydi.

    ayrıca yerini kolayca doldurduğumuzu da düşünmüyorum. luyindama'dan sonra rakipler ceza sahamıza daha rahat girmeye ve hava toplarında daha rahat vurmaya başladılar. donk ve marcao tek hamleli oyuncular olduğu için, rakipler arkamıza çok rahat kaçtılar. çoğu pozisyonu gol yemeden savuşturamadık. bence sakatlığının etkisi görünenden çok daha fazla oldu.

    umarım en az 1 sene daha parçalıyı giyer. piyasasının da en az 20 milyon euro olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın