resim
Lucas Edward Neill
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:46
Boy:1.85
Uyruk:Avustralya
  • 340
    neill, takımıma çok şeyler katacaksın. defansı organize edeceksin sen. ofsayt taktikleri elimizde patlamayacak artık. rakip hücumcular faul alamadan topu kaptırmak ne demek öğrenecekler. gerektiğinde topu çıkartacaksın. elano'ya versen topu yeter zaten. ama ara sıra keita'ma uzun top çıkarsan, tadından yenmez neill. biz seni çok seveceğiz neill. yeter ki oyna, oynat, bırakma, mücadele et.

    bazıları başka türlü düşünebilir ama, en iyi transferimiz sensin neill.

    bizim taraftarımız biraz farklıdır. öğreneceksin. kendini sevdirmelisin. o kadar sevdirmelisin ki, rakibi düşürüp sarı kart gördüğünde, taraftar hemen "akıllı adam, tehlikeyi sezdi, indirdi" demeli. arkandan "ulan orda kart mı görülür" dedirtme neill.

    biz takımımız için savaşan futbolcuyu severiz neill. profesyonellik sevmeyiz biz. galatasaray'lıysan yağmurda çamurda savaşacaksın neill. gerektiğinde paranı almayacaksın. kendinden küçük takım arkadaşına vereceksin. gol attığında teknik direktöre değil, sevgiline değil, taraftara koşacaksın neill. hagi gibi, çamurda dizlerinin üstüne kayarak kapalıya kollarını açacaksın.

    çok şey mi istiyoruz be neill?
App Store'dan indirin Google Play'den alın