resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2618
    caner erkin gibilerini evren cezalandırmak için köşeye sıkıştırmışken, hiç bir takım istediğini vermezken biz evrene inat araya girip alırsak bu adamı evren caner’i değil bizi cezalandırır.

    evrenin işleyişinden bu kadar bihaber bir toplum yoktur herhalde. elimde olsa ilkokul beşinci sınıftan doktora öğrencilerine kadar bütün ülkeye kant’ı ve kuantum mekaniğini okuturdum. evren düzenini bozanları büker ve cezalandırır -ki bu kant felsefesinin temelini teşkil eder- kuantum mekaniği de bugün aynıyla kant’ı doğrulamışken biz gidip caner’i bu cezadan kurtaracakmışız hem de fatih terim’in bir bildiği vardır diye.

    fatih terim’in bir bildiği yok zaten bilse caner’e, arda’ya salça olmaz. yıllar önce yazmıştım, tekrar ediyorum fatih terim’e her yetkiyi vereceksin ama transfer yetkisini asla. fatih terim’in transfer tercihlerinin %80’i hatalıdır ve yanlıştır. siz iyi bir takım kurup fatih terim’e teslim edeceksiniz ki başarılı olabilsin aksi halde mümkün değil. bakın 1996-2000 galatasarayına takımın tamamına yakınını karl heinz feldkamp kurmuş ve üstüne hagi-popescu-tafarel eklenerek o başarılar yakalanmıştı.

    galatasaray yönetimine tekrar sesleniyorum. fatih terim’e rağmen fatih terim’i koruyun, arda’yı, caner’i florya’dan içeri sokmayın, takımı altyapıdan takviyelerle ve az sayıda genç transferlerle gençleştirin ve sabırlı olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın