resim
Andrea Petagna
Takım:Cagliari
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 6
    1995 doğumlu, 1.90 m boyundaki sol ayaklı italyan striker, santrfor. milan altyapısında iken ufak bir italya turundan sonra, 1 milyon €'ya atalanta'ya geçmiş, sonrasında spal ve en sonunda da bonservisi napoli tarafından satın alınmış.*

    2019-2020 sezonu itibariyle spal'de var olan kiralık sözleşmesi bitiyor. pandemiden dolayı sözleşmesi 2 ağustos'a kadar uzatıldı ama önümüzdeki sezon için herhangi bir girişimde bulunulmamış. napoli'nin 4-3-3 sisteminde ileri uçta arkadiusz milik, dries mertens ve fernando llorente'yi kullanıyor. seneye de gattuso başta olduğu sürece bu sistem değişmeyeceğinden petagna için herhangi bir girişimi kabul ederler mi, merak içerisindeyim. gerçi mertens ve milik'in geleceği de çok da garanti gibi görünmüyor, herhangi birinin kulüpten ayrılması halinde petagna rotasyona dahil edilecektir.

    85 kilo civarında olan oyuncunun, fiziksel kuvveti de üst düzeyde. öyle ileri uçlarda da dolaşmaz ikinci bölgede yer almayı da sever. zaten spal forması giyerken de çoğunlukla forvet ikilisinden birini oluşturdu ve birçok golünü de bu şekilde attı. ayrıca müthiş bir ilk kontrol yeteneği var ve topsuz oyunda da inanılmaz etkili. hani genelde son zaman galatasaray forvetlerinde göremediğimiz özellikler. bir de senede ortalama 3 maç kaçırıyor, şaka gibi.

    şimdi fatih hocam arıyor gattuso'yu. bak benim zaten canım sıkkın, istediğim tarzda da forvet almadılar senelerdir cesur yürek diyor. sen bana bunu kiralamanın yoluna bak, ben de senin adamını bir güzel oynatayım diyor. 2 yıllığını 2.5 milyondan kirala, çok dara düştün mü de sene sonu çağır ama benim de paramın birazını ver gülüm diyor. gattuso, seni kıracağıma kafamı kırarım grande terim diyor. biz de 2020-2021 sezonunda ikili forvet oyununa geçip daha düşük bütçe ile ligi domine ediyoruz. petegna da sene sonunda 15 golü geçiyor, diyor ki abi ben burada iyiyim, seviliyorum da, en iyisi ben bir sene daha kalayım diyor. gollerini atmaya devam ediyor.

    https://gss.gs/b9d.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın