resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 560
    daha önce başka bir entry'de detaylı olarak bir analiz yapmıştım o yüzden çok detaya girmeden kısaca yine fikrimi belirtmek istiyorum. eksiklerinin üzerine gidilirse özellikle ligimiz için gayet yeterli bir futbolcu olabilir. özellikle bu maddi dar boğazda.

    adam galatasaray'a kaosun, sistemsizliğin ortasında geldi. bir de üzerine covid ve onun peşinden gelen akıl almaz talihsizliklerle birlikte iyice rezil bir galatasaray izledik. takım diye bir şey kalmadı ortada. sistem diye bir şey yok, takımda herkes kafasına göre top oynuyor. şu ortamda adam sol kanadı tek başına idare edebilecek kondisyonu olduğunu gösterdi. ilave olarak 4 tane asist 1 de gol sıkıştırdı 12 maçta. üstelik bize gelmeden önce de doğru düzgün top oynamamıştı. şu an önünde "kanat" oynamasını bilen bir insan evladı olmadığı gibi defansa yardıma da gelmiyor önündeki arkadaş. ya da sol stoperde oynayan kişi onun arkada bıraktığı boşluğu kapatmak için kademeye girmiyor vs vs.

    evet defoları var. bunu önceki entry'de de belirtmiştim. ama dediğim gibi, bu defoların üzerine gidilimesi lazım. yaşı 22. gelişime açık ve potansiyeli var. ama hoca kendisi ile antrenmanlarda bireysel olarak ilgilenmezse, onun özelliklerine göre savunmada ve hücumda yapılabilecek doğru kurgular üzerinde çalışılmazsa ve taraftarımız da her zaman olduğu gibi büyük resme bakmadan doğrudan kişiler üzerinden en ufak hatada ağır eleştiride bulunup adamı itin götüne sokarsa, tabii ki de bir cacık olmaz kendisinden.

    yukarıda bir arkadaş telles örneği vermiş. katılıyorum. adamı aldığımız fiyata apar topar sattık. o zaman da buradaki yorumları çok iyi hatırlıyorum. yerden yere vurulduğu zamanlar oldu. şimdi adam avrupa'nın skora en çok katkı veren 2. defans oyuncusu olmuş sanırsam. muhtemelen bu yaz büyük kulüplerden birine kallavi bir bonservis ile kapağı atacak. saracchi'nin telles kadar potansiyeli yok kesinlikle ama kumaşı iyi. ligimiz için iyi bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. eğer gelecek sezon için iyi bir kadro yapılanması yapıp iyi de bir sistem oturtabilirsek, kendisini bir de o gözle izlemek, yorumlamak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın