• 19
    19 mayıs 2019 başakşehir galatasaray maçı öncesi kendilerince gayet mantıklı bir twitti. aslında çoğu şey de planladıkları gibi gitti; ama şaplağı yiyip döndüler.

    başakşehir'in tahsin hasoğlu dışında tararftarı var mı meçhul.* dolayısıyla gaza getirecekleri, kenetlen diyecekleri bir kitle yok. peki ne işe yarar bu twit? pandemi sonrası daha net anlaşıldığı üzere ülkenin en etkili tribünü olan galatasaray tribünün tahrik etmeye, böylece hem takım hem de tribün üzerindeki baskıyı arttırarak hataya zorlamak. maç içinde de bunu devam ettirdiler. maçta attıkları golden sonra yaptıkları spontane değildi bence. emre b. boşa sahne almadı. ilk yarı bittiğinde daha iyi bir senaryo olamazdı sahada. 1-0 öndeler, hoca tribünde, tribün gergin. iddia ediyorum; bu noktadan maçı çevirebilecek sayılı hocadandır fatih terim. biz ''nasılsa şampiyon olamazlar?'', ''bir şekilde gs alır'', ''zaten formsuzlar'' gibi ezberlerle bakıyoruz belki; ama o gün tribünde olan biri olarak diyebilirim ki es kaza ikinci devre başlarında maç 2-0'a gelseydi bu maç dönmezdi. tribünün bir bölümü takıma devre arası bilenmeye başlamıştı zaten. 1-0'dan bile dönüşü için gerçekten fatih terim gibi futbola ve daha da mühimi tribünden sahaya her alana hakim bir hoca lazım. neticede feghouli ve onyekuru ile zorlana zorlana da olsa aldık söke söke.

    eğer 65-70'e kadar 1-1 olmasaydı bu twitin de parçası olduğu strateji ne yazık ki işe yarayacaktı. netice; allah kerim fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın