• 10
    sacma sapan elestirildigini dusunuyorum. rakipleri antreman yaparken, hocan hastahanedeydi be kardesim. pandemi oncesinde tas gibi top oynuyorduk. kaldi ki ilk 11 den net 6-7 oyuncun eksik bu da cabasi. donk muslera falcao feghouli luyindama onyekuru lemina yok. bevet her seye ragmen lig sonuncusuna bu kadar ezilmemelisin ama elinde sihilrli degnek yok. 3 gun icerisinde fizik kondisyon yukleyemez, bu bes para etmez yedek futbolcularin iq seviyelerini sudoku cozerek arttiramaz.

    bu sene boyle bitecek elestireceginiz sey seneye nasil bir plan yapiyor olusumuz olsun. yardimci antrenorleri kim olacak hala muamma. hoca birakacak mi diye bile dusundurtuyor. olmayacak olan oyuncular yerine sanki su sureyi hazirlik kampi gibi gorup artik oyuncu denemesi gerekiyor hocanin. emin i kazanmis olmamiz bu anlamda buyuk arti. bunun sayilari arttirilmali.

    cunku satamazsak alamayacagiz en azindan elimizdeki kadroyu cesitlendiriyoruz. savunma hatti lyundama marcao maicon emin donk ahmet oldu. 1 kisi daha o rotasyona dahil olmus oldu.

    (bkz: 12 temmuz 2020 ankaragücü galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın