resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2828
    son zamanlardaki performansı takımın çok üstünde, açıkçası beklemiyordum da. covid-19 arasını iyi geçirmiş takımın aksine.

    saha içi konumlandırmasında kendisine tam bir rol biçemedik, talihsiz sakatlıkları, takımdaki cezalılar, sakatlıklardan dolayı. kaleye yaklaştıkça etkisinin oldukça arttığını herkes gördü.

    hoca artık 4-1-4-1'den vazgeçer diye düşünüyorum, emre için en uygun model fb'deki alex gibi forvet arkasında serbest oyuncu rolü. emre'nin alex'e göre artısı vereceği savunma katkısı, pres gücü. önüne elmander, sörloth gibi gezen, güçlü, pres gücü olan bir santrfor da bulursak emre yeni transfer gibi olur.

    gol bulmamızın şart olduğu dakikalarda iki forvet arkasında da kullanabiliriz. son zamanlardaki performansını çok takdir ediyorum, belki de beklentimin ötesine geçtiği içindir. bu oyununu gördükten sonra, sezon başı adam gibi de kamp dönemi geçirirse çok faydalanırız. arkadaki dörtlü nasıl oluşur, önündeki oyuncu kim olur belirleyici faktörler olacak sonuçta. umarım bu yükselen formu daim olur ve bir daha sakatlık yaşamaz, çıtayı yükselttin, iyi halini gördük, lütfen devam emre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın