resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 971
    öyle mi değil mi bilmem ama olsa bile galatasaraylı olması galatasaray teknik direktörü olması için bir kıstas değil.
    ancak yere göğe sığdırılamayan erol bulut x3 kapasitede bir teknik direktördür ve aynı şekilde bu da galatasaray teknik direktörülüğü için bir kıstas değildir.

    abdullah avcı takımı olmuş bir ibb'nin başına geldi. abdullah avcı'nın oyunu herkesçe malum yürek sıkan ama ibb için uygun bir sistem. bjk gibi küçük çaplı büyüklerde ya da milli takım gibi yerlerde tutmayacağını görmek için dahi olmaya gerek yok ama o ayrı konu.

    okan oturmuş bir takımın başına geldi ve herkesin beklentisi abdullah avcı'nın devam niteliğinde bir oyun oynamasıydı (ben dahil) ama bunu yapmadı. yapmadığı için ilk haftalarda baya eleştirildi.taraftar baskısı olmadığından kendi oyun yapısında ısrarcı oldu.

    diğer taraftan avcı dönemlerinde klasik halini almış lig sonlarında çöken bir ibb vardı. bu sene o da yok. pandemi dönemi sonrası taraftarsız oynamayı avantaja çevirdi de denilebilir ama bizimle oynadıkları maç hariç yine kendi oyunlarını oynuyorlar.

    özetle okan buruk iyi bir teknik direktör olma yolunda ilerliyor tıpkı ilhan palut gibi. ama galatasaray için doğru zaman olduğunu düşünmüyorum yerinde olsam bir avrupa denemesi yapardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın