• 505
    söylenenlere göre twitter, youtube ve netflixten türkiye'ye ofis açmalarını ve buradaki ticari faaliyetlerinden vergi vermelerini isteyecekmişiz. servarlarınıda burada açacakları için istediğimiz tüm bilgiler tak devletimizin elinde olacakmış. yıllar öncesinden paypal için aynı şeyleri istedik ve paypalın cevabı "hahaha" oldu. türkiyeyi yasaklı ülkeler klasmanına aldılar. vpn ile bile paypal hesabı açamıyorsunuz, ılk para çekim isteğinizde tespit ediliyorsunuz. dünyada faaliyet göstermediği 15-20 ülkeden biriyiz ve bu 15 ülkeyi burda saysam hepsi muz cumhuriyeti.

    sırf bu nedenle avrupa ve dünyaya satış yapamayıp freelance çalışan kişilerden; ülkeye girecek milyonlarca dolardan olduğumuz gerçeği kenarda dursun, paypaldan ülkeye giremeyen dövizi, futbola yabancı sınırlaması getirerek içerde tutmaya çalışıyoruz. futboldan çıkan dövizi bu ülkenin insanları üreterek ve çalışarak bu ülkeye geri getirir zaten.

    yetkili abilerim biz iyi futbol istiyoruz ve iyi futbolun yolu döviz dışarı çıkmasın demekten geçmiyor bunu çok iyi biliyoruz. kaldı ki tarihimizde en çok futbolcu ihraç ettiğimiz dönemi yaşıyoruz allah aşkına...

    ülkemizin twitter ve youtube gibi firmalardan taleplerine bu firmalar yine güleceklerdir. hayır adamları durduk yere buraya ofis açın diye çağırıp birde bize vergi verin diyoruz, komik yani. açmayacaklar bizde paypalda olduğu gibi "burası muz cumhurıyeti değil bizim kurallarımıza uymuyorsan burada faaliyet gösteremezsin" diyerek bu platformlara savaş açacağız. günün sonunda hem sosyal medyalarımızdan olacağız, hemde ucuz milliyetçilik pompalanacak. daha birkaç birşey daha yazarım ama fazla siyasi olur.

    bu yazımı okuyan arkadaşlar şöyle diyebilirler; iyide burası gssözlük paypal,twitter ne alaka?

    paypalda: yabancı sınırı ve döviz konusu galatasarayımızın her seferinde elini kolunu bağlamıştır. biz güzel futbol, kaliteli oyuncular görmek istiyoruz. kısıtlamanın temel noktası döviz çıkısını engellemekse, önce döviz girişinin yollarını kolaylaştırsınlar.

    twittera gelince bu gün kulübümüzün resmi twitter adresi 9.3 milyon takipçi ile hem bizlere hem tüm dünyaya ulaşıyor. fatih hocam attığı bir tweet ile tüm camiayı kenetlendiriyor. kulübümüzün resmi duyurularını en çok buradan takip ediyoruz, aynı şekilde şampiyonlar ligine gittiğimizde klüp hesabını vpn ile bağlayıp tatlı atışmalara katılırız bu gidişle * bunu elimizden almalarına yada kısıtlama getirmelerine ses çıkarmazsak yarın birileri kapatıyoruz bunları çok ses çıkıyor derse yine sesimiz çıkmaz.

    saglıcakla kalın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın