• 400
    basiretsiz ve bir o kadar korkak, tırsak türkiye basketbol federasyonunun; para harcayacak diye ödü kopan euroleague yönetiminin kurbanı olan türk basketbol devi.

    hidayet türkoğlu "biz avrupa'nın en iyi iki liginden biriyiz" komedisini dillendiredursun, adamlar*** her türlü önlemi alarak liglerini yeniden modelleyip rekabeti çatır çatır devam ettirdiler, ettiriyorlar. euroleague yönetiminde ise bok gibi para var ama sorumluluk alacak yürek yok. basketbolu biraz düşünseler şu işi bir şekilde yeniden organize edip sezonu sonuca bağlayabilirlerdi. her takım uygun değil mi? o zaman o takımlara feragatname tarzı bir şey imzalatılırdı ve yola, devam etmek isteyen takımlarla (efes dahil 7 takım istiyordu) devam edilirdi.

    ergin ataman o kadar haklı ki:

    --- alıntı ---

    ispanya basketbol ligi (acb) muhteşem bir final maçı ile sonlandı ve barcelona'yı 69-67 yenen baskonia şampiyon oldu. benim gibi bu maçı izlerken vicdanı sızlayanlar oldu mu acaba? tebrikler baskonia, tebrikler barcelona. tabii ki en büyük tebrik ise geri adım atmadan ülkede basketbol heyecanını son saniyeye kadar yaşatan acb organizasyonuna.

    --- alıntı ---

    https://www.eurohoops.net/...sizlayanlar-oldu-mu/
App Store'dan indirin Google Play'den alın