resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 2447
    kendisi gelecek yıllarda takımımızda kalacaksa yemeyip içmeyip ''kaleci ile karşı karşıya iken nasıl gol atılır'' çalışması gerekmektedir.

    tek numarası defansın arkasına sarkıp gol pozisyonuna girmek olan bir adamın bu kadar %100 lük gol pozisyonu kaçırması normal değil. fener maçında 4-5 tane karşı karşıya kaçırıp en sonunda kaleciyi geçmeyi akıl edebilmişti(90+ larda o da anca). dünkü maçta da (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı) son dakikalarda kaleciyi geçip yuvarlayabilecek şansı varken gidip mertin suratına nişanladı topu.

    kendisi ne hızını kullanıp çizgiye inip orta açıyor, ne birkaç kişiyi çalımlayıp pas çıkarıyor vs. bu tarz kanat oyuncusu işlerinin hiçbiri yok. sadece hızını kullanıp defans arkasına sarkabiliyor (ki bunu da gayet yapabiliyor)(orta sahamızdakiler de bunu yaptıracak pasları atabiliyor) ama tek yapabildiğin işin belki de en kolay kısmında her seferinde aynı beceriksizlik. kimse uyarmıyor mu kendisini ya da üzerine düşmüyor mu. şu son haftalarda biraz becerikli olsa şu anda şampiyonluk için en büyük adaydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın