• 706
    belki galatasaray taraftarının çoğu dünkü trabzonspor bereberliği ile bugünkü başakşehir maçında şampiyonluk umutlarını yeşerterek çıkıyor ama gerek takımımızın ciddi eksiklerinin oluşu, gerekse de mhk (tff) tarafından 2 haftadır alenen budanmalarımız derken odaklanmamız gereken durumlardan biri de başta beşiktaş'ın, sonra fener'in bizi geçme planlarını ciddi şekilde yapmaya başlaması olmalı bence.
    (bkz: 27 haziran 2020 trabzonspor ankaragücü maçı)
    (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı)

    tamam galatasaray'ın olduğu yerde umut hep vardır diyoruz, bunu da öyle havadan söylemiyoruz, bunların hepsi kabul ancak gerçekleri de görmemiz, ayağımızı yere basmamız lazım.
    şampiyonluk için gidilebilecek son noktaya kadar gidelim, ama 3. olmanın da çok önemli olduğunu, işler çok kötü gitmeye devam ederse de avrupa kupalarına katılımın da çok önemli olduğunu unutmayalım.
    şampiyonlukların hazzı başka oluyor, çok yaşadık, çok da yaşayacağız allah'ın izniyle ancak çarkın dönmesi için başta şampiyonlar ligi bileti olmak üzere avrupa kupaları şart. maalesef bizim arkamızda dışardan girdi sağlayacak koç, doğuş, ülker.... gibi sponsorlarımız yok, dolayısıyla benim nacizane düşüncem 3. lüğü cebe atmalıyız önce. ben trabzon davasının cas'dan döneceğine inanmıyorum. bu nedenle çok istekli olmayarak, kafamdaki kötü senaryoya göre trabzonspor'un ilk ikide yer aldığı sene sonu diziliminde üçüncü biz olmalıyız. en kötü senaryoda ise ilk 4'ün dışında kalmamalıyız.
    zira trabzon cas'tan bir şekilde yırtar, kupayı da alanya alır ve ligi ilk 5'in dışında tamamlarsa, o zaman 5. bitiren takım avrupa'ya gidemez. şampiyonluğu kaybetmekten çok, bu senaryo daha korkutucu bence...
App Store'dan indirin Google Play'den alın