resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 991
    galatasaray'a karsi bariz hatalari olan ve artik birçok taraftar tarafindan bu yapilan hatalarin bilerek isteyerek yapıldığına dair hemfikir oldugu hakem, tetikcilik durumlari da cabasi.

    bazi hakemler var, belli takimlara karsi gercekten bariz hatalar yapiyor. o takim taraftarlari da bu sureklilik sebebiyle hakemin kendi takimlarina karsi art niyetli olduguna emin oluyor.

    bu sadece galatasaray'a degil, evet daha cok galatasaray'a karsi ancak mesela besiktas ve fenerbahce'nin de husumetli oldugu hakemler var.

    bu konuda ne bekleniyor acaba? yani bir ceki duzen verilmesi icin ne bekleniyor? yani bu yapilanlarin artik bir son bulmasi ya da en azindan abartinin dozunun kacmamasi icin bir duzenleme yapilmasi gerekmiyor mu?

    hani biraz distopik ama, altyapidan yetismis, takimina aşık bir futbolcu, hatta fanatik, gerekirse canini verecek bir futbolcu, saha ortasinda organize kötülük cetesine mensup bir hakemin agzini burnunu dumduz etse, hatta kendisine mudahale eden takim arkadaşlarına da birkac tane gecirse, futboldan da men yemeyi goze alarak, o zaman ne yapacaklar? dokunulmaz olduğunu mu zannediyor bu arkadaslar?

    ya da hadi bu durum distopik oldu da, ya fanatik bir taraftar? gorse bu hakemi/hakemleri kuytuda kosede? yani insan biraz da kendisine bakar aynada. yanlis anlasilmasin siddete karşıyım, en cani insanin bile cocukluk hikayesini bulup onu anlamaya çalışırım. neden bu raddeye geldi, ogrenmeye calisirim. en azindan cevremdeki cocuklari kurtarabilecek guce sahip olabilmek amaciyla bilgi birikim olarak.

    yani cocuklugunda ne yasadi bilmiyorum, hikayesini de bulamadim ama, ciddi anlamda pek mutlu bir cocukluk gecirmedigi asikar. anne ya da baba problemi, ya da genel olarak ailevi problemi oldugu asikar. belki de, okulda vs. galatasarayli arkadaslari tarafindan dalga konusu olmustur. aklima baska bir ihtimal gelmiyor bu hakem arkadas hakkinda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın