• 40
    guncel futbola yetisemedigimi gosteren gunumuz futbolu. ya ben neyin ne oldugunu artik anlamiyorum yada gordugum hatali yorumlar beni supheye dusuruyor.
    misal seri, dunyada olup olabilecek en kontra atak futbol oyuncusu. yada gecis oyunu mu desek:) dunya uzerinde gecis oyunu oynayacak her takimin once seri'yi transfer etmeye calismasi lazim. ama bakiyorum yorumlara bir numarali pas oyunu topcusu oldugu yaziyor. seri'siz cok guzel pas oyunu oynanir ama asla gecis oyunu oynanmaz. yahu tek ozelligi defans arkasina derin top atmak olan adam nasil olur da gecis oyunu topcusu olamaz. rakibi 18e kitledigin maclarda seri'nin verimi sifira yakinsiyor.
    mesela presten cikabilen hizli kanat oyunculari. bu konuda yorum dahi yapmayacagim, bu direkt gecis oyunu kanatlaridir. ama gordugum yorumlara gore degilmis:(
    mesela 4. fatih terim donemin oynadigimiz futbol. pozisyon oyunu oynamaya calisiyoruz eyvallah. ama son 3 yildir duran top harici attigimiz gollerin tamami hizli hucumdan geldi. simdi biz pozisyon oyunu mu oynuyoruz yoksa gecis oyunu ile gol atip pozisyon oyunu ile oyunu mu sogutuyoruz. yahu stoperleri orta yuvarlaga bastigi takdirde degil 90 dakika 900 dakika oynasa bile pozisyon bulamayan takim nasil olur da pozisyon oyunu ile sampiyon olmus oluyor. boyle bi sey olabilir mi ya :)
    ya ben artik futboldan anlamiyorum yada %100 hibrit sistemler ile oynanan modern futbolu siyah yada beyaz gibi pozisyon oyunu-gecis oyunu diye ayiran insanlar cok guzel agdali dille konustugu icin ulema kabul ediliyor.

    dunya uzerinde birkac takim haric herkes baya baya hibrit sistemler ile sahada iste goz var nizan var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın