• 687
    covid-19 yüzünden, avrupa hedefinde ne kadar yukarıda bitirebilirsek o kadar iyi olacak olan sezondur. elbet her sezon böyle ancak unutulmamalı ki avrupa'ya gidecek takımlardan en alt sıralamada olacak olan takımlar diğerlerine göre çok daha erken açacaklar sezonu.

    2020-2021 sezonu normalde ağustos'ta başlayacaktı. bu sezona özel eylül'de de başlatılsa bu ligi avrupa için en altta bitirecek takım ne yapacak? temmuz'da bu sezon bitecek. 1 ay kadar en fazla tatil + kamp programı zaman kısıtı olacak.

    2020-2021 sezonu şampiyonlar ligi'ne doğrudan katılacak takım yeni sezon için de en rahat takım olacaktır (avrupa'ya gitmeyenler daha rahat). trabzonspor'un ceza aldığını düşünürsek 2. takım doğrudan şampiyonlar ligine gidebilecek.bu takım şu an ki sıralamaya göre başakşehir olacak gibi. bu yüzden bundan sonraki hedefimiz başakşehir'i altımıza almaya çalışmak olmalı. tabi ki puan farkı açıldı ve işimiz zor. 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçında başakşehir'i yenip umutlarımızı yeşertebiliriz bu konuda. başakşehir ligler devam ederken avrupa ligi maçı da oynayacak büyük ihtimalle. hakemler başakşehir'e desteğe devam etmezse başakşehir başka puanlar kaybedebilir bir ihtimal.

    şampiyonlar ligi elemelerine katılmak bile zorlayacaktır önümüzdeki sezon için. tabi yine de avrupa ligi elemelerine en alttan katılan kulüp olmak en kötüsü olur.

    ne transfer'e zaman kalacak ne dinlenmeye ne de yeni sezon hazırlık kampına.

    şampiyonlar ligi elemelerine katılma şansımız varken bir anda ligi 5. bitirip ligi en erken açacak takım olma riskimiz de var. hiç tatil yapmadan doğrudan kamp'a katılsak daha iyi.

    bu sezon bittiğinde oluşacak puan tablosu 2020-2021 sezonunu da çok ciddi oranda etkileyecek.

    dip not: başakşehir şampiyon bitirir trabzonspor 2. bitirirse o zaman şampiyonlar ligine doğrudan asla katılamayız. bu yüzden başakşehir'i yenmez zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın