resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 247
    geçtiğimiz günlerde ozan kabak, uğur karakullukçu ile bir röportaj gerçekleştirdi. röportajda gençler ve forma verme konusu konuşulurken ozan kabak "gençler olarak biz bir an önce forma giymek istiyoruz ama fatih hoca bize günlük değil, çok daha uzun vadeli bakıyor" anlamına gelen bir cümle kurdu.

    ben de maç içinde "at şu emin'i sahaya hoca" diye bağırdım. atsa belki de maç dönmeyecekti bu da gerçek. ama oyuna sokulmama kararının oyuncunun olabilecek en uygun anda sahada olması için verildiğini göz ardı etmeyelim. buna katılmayabilirsiniz. oyuncu için daha iyi olanın bu maçta oyuna girmesi olduğunu düşünebilirsiniz ama hocanın bu kararı maçı kazanmaktan da önce oyuncuyu kaybetmeme adına verdiğini unutarak yorum yapmamalı.

    "hoca oyuncuyu sahaya atsa hem maçı hem oyuncuyu da kazanabilirdi." "belki de gelişimi için bu maçta başlaması daha iyiydi." görüşleriniz böyle olabilir. haklı da olabilirsiniz. ama kararın oyuncuyu hor görme, kadroda düşünmeme, güvenmeme, yedeğe hapsetme gibi okunması çok büyük ıska oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın