resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 450
    kendisini 21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında eleştirilecek son futbolculardan biridir. bu maç özelinde söylüyorum çok iyi oynamıştır.

    yediği sarı kartın da kartla hiçbir ilgisi yok mesela. sol tarafı ilmek ilmek işledi. sürekli ileri çıktı sürekli ileri çıktı üstüne de bir asist yaptı. sol tarafta çizgiye inip kafasını kaldırmadan rastgele vuran sol beklerden bakıp direkt ceza sahasına pas atan sol beke geçiş yaptık bilmiyorum farkında mısınız? sol taraftan basbaya oyun kuruyor bu arkadaş. zamanında riera'nın yaptığı gibi. ayağına top gelince topa basıp, tutup takımın dizilmesine de imkan sağlıyor. sol hücumun +1 ile oynanmasını sağlıyor ve sol tarafı daha üretken yapıyor.

    savunması sıkıntılı zaten savunması da hücumu kadar iyi olsa bize kiralığa bile gelmezdi. bunu bilerek aldık. sol stoperde gerçek anlamıyla bir stoper olmadığı ve onyekuru'nun da corona'dan sonra fiziksel olarak kötü olup defansa da yardıma gelmemesiyle sol tarafta sürekli yalnız kalıyor. ben buna rağmen mücadelesini çok iyi gördüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın