resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 240
    henüz genç dediğimiz taylan daha sahaya çıktığı zaman heyecanlanıyor ve naptığını bilemezken bence herkes kendisinden çok fazla şey istiyor. zaten emin oynasın diyenlerin %90'ı onu hiç izlememiş olanlar. buradan okudukları ile söylenenler laflar hep.

    yine bunu diyenler 3-4 sene önce ahmet çalık alındığı zaman müthiş transfer zaten milli stoper diyenler ile aynı kişiler. yine onlar ozan kabak oynasın diyip ozan penaltı yaptırdıktan sonra stadyumda, televizyonda söylenen ile aynı kişiler.

    ozan'ın çıkışı transferi şu an konumu çok büyük bir örnek. o yüzden altyapıdan gelen her kişi böyle bir umut bağlamayın derim. potansiyeli vardır, yoktur orası ayrı konu ama genç bir çocuğa bu yükü yüklemeyin. bırakın seyircilili maçı seyircisiz maçta 19 yaşında kim olursa olsun çıktığı zaman ayağı titrer. avrupa örnekleri bizim ülkede tutmuyor maalesef, örnek verip karşı çıkmaya gerek yok.

    özetle, ozan'ı genç yaşta çıkarıp oynatan hocamız zaten takımımızda bir planı varsa emin içinde vardır. elbet sırası gelince, hazır olunca oynayacak olan potansiyelli genç stoper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın