resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 231
    oynamamasını anlayamadığım oyuncu. bir tek emin için demiyorum aslında. stoperde oynayan altyapı oyuncularından herhangi biri 21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında neden forma giymez?

    as stoper ikilin oynayamıyor. onların yedeği donk cezalı. geriye bir tek ahmet çalık kalıyor ki ahmet de elinden geleni yapsa da yeterli olamadı hiçbir zaman. ve ahmet de maç içinde kırmızı görüyor ama biz iki orta sahayı stopere çekiyoruz. fenerbahçe ile dalga geçerken aynı konuma geldik.

    önümüzde 3 zorlu maç var. fikstürde en kolay gözüken maç buydu. ama biz bu maçta bile bu çocuğu oynatamıyoruz. hangi maç oynayacak? şampiyonluk gitti. bu çocuk oynasaydı da hatayı emin yapsaydı ne kaybederdik? hata yapa yapa gelişir herkes. kimse 17 yaşında kusursuz oynayamaz. ama oynamadan da kimse gelişemez. bundan uygun maç da olmazdı. gidiyorsa şampiyonluk emin ile gitseydi de biz de en azından gencecik bir çocuk kazandık diyebilseydik. bilmiyorum ama anlayamıyorum. taraftar baskısı falan desek fatih terim bu konuda en az sıkıntı çekecek insan. bilemiyorum gerçekten. umarım bir sonraki maçlarda oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın