resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 90
    dediğim gibi:#290405

    gelirse kewell'ın gideceği kesinleşir bence. kewell, caner, arda ve ihtiyaç halinde keita ve elano'nun da oynayabildiği sol kanatta en azından şu anda ona ihtiyaç yoktur. gözyaşları içinde harry kewell başlığına "gitme, kal; stay with us ulan harry!!!" yazarken bile içimden bir ses bi boka yaramayacağını söylüyordu. hem 1-2 sezon daha premier lig'de oynayıp "senden artık bi bok olmaz!" diyenleri göt etmek, hem de artık ailesinin yanına, kurulu düzene terfi etmek için ingiltere'ye dönmek istiyor daddy cool'umuz (bana kalırsa)...

    zaten sol kanattaki isimler arasından satılması en mantıklı olan da kewell. galatasaray'a bedavaya geldi, yaşı en ilerde olan da o... arda turan'ı satmak için de yönetimin illa ki bir düşündüğü vardır, fakat "bence" şampiyonlar ligi'nde en az bir sezon parlatıp öyle satacaklardır, tabi satacaklarsa...

    kewell giderse ağlarım, bunu biliyorum. ama kewell'ın yerine koyulabilecek en iyi adam da giovani dos santos. fakat, eğer dos santos'un harry kewell'ın yerini doldurmak amacıyla alındığında hemfikir isek, bunu hemen bu sezon yapmamıza da gerek yok diyorum. transferi sezon sonunda gerçekleşecek şekilde ayarlansın, böylelikle shabani nonda'yı gönderip atletico madrid maçında santraforsuz kalmış olmayalım.

    tabi bu benim düşüncem bana öyle geliyor yoksa şüphen mi var lan it?!

    edit: karıncaezmez şevki hatırlattı; kewell ingiltere'ye giderse çok yüksek ihtimalle bedelsiz gidecek. yönetimin bonservisi ile satabilmek amacıyla sözleşme uzatmaya razı edebileceğini ya da böyle bir niyeti olduğunu da pek sanmıyorum. zaten şu anki sakatlığı uzun sürerse avrupa kulüpleri daha önceki sakatlığını hatırlayarak kendisine şüpheyle yaklaşacaklardır. fakat yine de, sol kanada giovani dos santos gibi bir kanat oyuncusunu getirmek; harry kewell'ın takımda kalmaya razı edilemediği ve yerinin doldurulmaya çalışıldığı anlamına gelir.

    bi de hazır edit'e elim değmişken: basının ilk defa bu kadar kesin bir dille konuştuğunu görüyorum, herkes emin dos santos'un geldiğinden. eğer dos santos yem idiyse, haldun üstünel bu sefer insanüstü bir göt etme operasyonu gerçekleştirmiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın