• 53
    14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçındaki gibi ruhsuz oynayacaksak hem bu maçtan hemde sezondan umutlu olmaya gerek yok. bütün takımlar 3 ay ara verdi ama rakiplerimiz kaldığı yerden devam ediyor. bizse sezonbaşı modundayız. transferde yapılan hatalar(ismi olup faydası olmayan babel, nzonzi gibi) sezonun ilk yarısındaki taktik hatalar (4-1-4-1 ısrarı, feghouli, belhanda, babel gibi formsuz isimlerde ısrar edilmesi...) bizi 9 puan geri düşürdü. ikinci yarı 8 galibiyet 2 beraberliğe rağmen bir türlü de kapanmıyor o fark, çünkü 1 değil 3 rakibimiz var.
    * musleradan daha büyük eksik bence marcao ve luyindama. onlar sağlam olsa kaleciye çok iş düşmezdi. şimdi tam tersi.
    * ne 6 numaramız ne 8 numaramız ne 10 numaramız şut atamıyor. gustavo, llajiç, mert hakan, emre kılınç, sosa, irfan can... sayısız golleri var bu sezon. bizdeyse seri, lemina, belhanda hiçbiri şut çekemiyor. ömer de olmasa şutu unuttuk. şutun illa gol olması gerekmiyor, sekse bile ya pozisyon oluyor, ya korner oluyor.
    * kanat oyuncularımız forveti besleyemiyor. onyekurunun ben daha orta açtığını görmedim. feghouli bazen orta açardı eskiden, o da bu sezon yokları oynuyor. daha maç kazandırdığını görmedik. bize toplam maliyeti 25 milyon euro yani 200 trilyon. aldığı maaş 3.85 milyon euro. nwakame, visca, ekuban'ın toplamı kadar maaş alıyor.bunlarla takas etmek istesek trabzon/başakşehir hakaret davası açar bize.
    * belhanda desen onunda bize toplam maliyeti 25 milyon euro yani 200 trilyon. bu paraya (aynı mevkilerde olmasa da) en az gustavo, sosa, visca, sörloth performansı vermesi lazım kendi mevkisinde.
    * safkan bir 6 numaramız yok, seri de lemina da 6 numara değil. o boşluğu doldurmak için bu arkadaşları orda kullanıp faydasını düşürüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın