• 3
    50 gün önce geride bıraktığım 22. yaşa girmiş olan kardeşim, dostum ve tabi ileri zamandaki menajerim. iletişim: yannis.

    buraya yazacak çok şeyim var ama ne zaman yeter, ne de doğrusu benim gücüm yeter, henüz kitap yazarı değilim. hem karıya kıza ayıracağım zamanı sana mı ayırayım ulan? ayırmam, o da ayırmaz. bizde işler böyledir.

    yine de, artık kaç yılı doldurduğumuzu saymadığım arkadaşlığımızda sayısız anı ve mutluluk var. ve çoğunlukla başarısızlıklar, deneyip kaybetmeler, ısrarla başarısız olmalar, yine denemeler ve çok sarhoş olmalar.

    hiçbir zaman iyi bir hayatım olmadı. hep bir mücadele ve zorlukla geçen yaşantım hem bedenimde hem de ruhumda çok izler bıraktı. bunları görüyorum, biliyorum. sen belki benden iyi biliyorsun, hepsini. tüm bunlar olurken, her anında senin olman, var olduğunu bilmem, hayatın bana "ya senin de çok üstüne gittik ama üzülme, böyle zenginliklerin de var" demesiydi, aksini kabul etmem.

    birlikte nice galatasaray şampiyonluklarına. ve inanıyorum, bu sefer denediğimizde kaybetmeyeceğiz. işığı görüyorum.

    ve inanıyorum, sen yine, yıllarca olduğu gibi benden öğrendiklerini karıya kıza satacak ve beni kullanacaksın. göt. iyi ki doğdun gerçekten. 1500. entryimi sana yazıyorum. yazılacak en güzel başlığa yazdığımı da biliyorum. son olarak:

    "happiness is only real when shared"
App Store'dan indirin Google Play'den alın