• 678
    çok şanssız olduğumuz sezon. bunu sadece muslera'nın sakatlığıyla alakalı söylemiyorum.

    takımın en değerli iki oyuncusu luyindama ve marcao sakat. stoperde nerdeyse bütün sezon aslında stoper olmayan donk ile oynadık. luyindama çok önceleri sezonu kapattı.

    andone tam form tutmuşken dizinden sakatlanmıştı. şimdi yine oynamaya başladığı ilk maçta sezonu kapattı.

    bizim için kaleciden daha önemli olan muslera ayağını kırdı. yani normal sakatlıkla 7 maç oynamasaydı neyse derdik ama ayağı kırıldı.

    falcao sezonun başında aşilinden sıkıntı yaşadı ve neredeyse bir sezon kendisinden faydalanamadık. aynı şekilde lemina.

    belhanda sezonun başında yüzünden darbe aldı ve zaten sıkıntılı olduğu durumlar maske yüzünden daha da ayyuka çıktı. taraftarla arasında olan bağ kopunca da eskiden iyi yaptığı bir kaç şeyi de yapamaz oldu.

    bunlar saha içinde olanlardı. en az saha içi kadar etkileyen olaylar da başımıza geldi.

    öncelikle tekrardan allah şifa dilediğim başkanımız iki defa büyük ameliyat geçirdi. bu bir kulüp için çok önemli ve büyük sorun.

    takımın teknik direktörü ve her şeyi olan fatih hoca korona virüsü kaptı. özellikle virüsün ülkemizdeki ilk günlerinde bulaşması hem kendisini hem de bizi üzdü.

    çok önemli bir derbiyi seyircisiz ve hengamenin arasında oynamak zorunda kaldık . şuan oynanan seyircisiz maçlarla kıyaslamamak lazım. çünkü o zaman hem ne olacağı belli değildi hem de sürekli aleyhimize haberler çıkartıyorlardı.

    arda konusu hem başkan hem de hoca tarafından gereksiz uzatıldı ve medya üzerinden demeç verilerek ilişkilere zarar verildi.

    şampiyonlar ligindeki zorlu rakipler hem moralimizi hem de öz güvenimizi alt üst etti.

    bu kadar şey yaşamışken ve ilk yarı hem teknik ekip hem de oyuncu grubu olarak çok fazla hata yapmışken şampiyonluk yarışında olmak bence değerli bir iş. eğer olamazsak da karamsarlığa kapılmadan, güzel bir yapılanmayla, bu sene atmış olduğumuz temelleri güçlendirmeli ve 2021-2022 sezonu şampiyonlar ligine hazır olmalıyız. bu arada 2020-2021 sezonunda da avrupa liginde çeyrek ya da yarı final oynayabiliriz. maddi olarak da takımın maaş yükünün azalması için de fırsat olabilir.

    bazen daha yükseğe zıplamak için biraz çömelmek, eğilmek gerekir. bence bu sene çömelmek için iyi bir fırsat. o yüzden eğer şampiyonluk kaçarsa, daha da güçlü olacağımızı bilerek hareket etmeli, takıma ve hocaya daha fazla destek olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın