resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 251
    kulübü 2019-2020 sezonunda 32 haftada 29 puan topladı ve 16. sırada, yani düşme potasındalar. bir üst sıradaki rakipleri ile arasında 5 puan olduğu için kulübü fortuna düsseldorf'un küme düşmesi olası.

    ayrıca, düsseldorf ekibinin tarihindeki en pahalı transferi, 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde 6.5 milyon € karşılığında schalke 04 kulübüne sattığı sol kanat oyuncusu benito raman'dır.

    bir alt lige düşeceğeni varsayarsak ve rekor satış bedelini de göz önünde bulundurursak tok ama kararlı satıcı rolüyle nispeten uygun bir bonservise transferi tamamlayabiliriz. zaten fortuna, kaan için zamanında sadece 500 bin € bonservis ödemişti.

    oyuncu özeline baktığımız zaman as stoper, yedek sağ bek ve yedek ön libero olarak da değerlendirebiliriz. eğer öngörülen satışlar gerçekleşir de kasamıza belli miktarda para girerse, semih kaya ve ahmet çalık gibi yetersiz stoperlere vereceğimiz maaşı da kaan'a verebiliriz.

    ek: bundesliga 16.sı bundesliga 2'nin 3. sıradaki takımı ile playoff maçına çıkıyor. düsseldorf paçayı kurtarabilir yani. uyaran cagaman caga ve doktor ogba'ya teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın