• 1130
    takım daha da küçülecekse bile takımdan ayrılması gereken en son kişidir, zira genç oyunculara örnek olacak ve kurumsal hafızayı gençlere aktaracak olan kendisidir. olabilecek en kötü maddi durumda, gerekirse ışıl alben etrafında genç oyuncular ve altyapı oyuncularından bir takım kurulur. ışıl alben bu kulübe aramalarına cevap vermeyen yöneticilerden çok daha fazla katkıda bulunmuştur. taraftarların çoğu, basketbolla az ilgilenenler bile ışıl'ı tanır ve çok sever ama büyük çoğunluğu ona bu saygısızlığı yapan şube sorumlularının isimlerini bile bilmez.

    eğer bu yanlışı telafi etmek üzere adımlar atılmazsa zannetmesinler ki bu haksızlık yapanların yanına kar kalır. yönetimden en azından bir özür veya açıklama gelmezse taraftarlar bunu unutmaz ve eleştiri okları şube yönetiminden kulüp yönetimine ve başkanına çevrilir.

    altyapı oyuncularımız kariyerlerinin başlarında menajerlerin etkisiyle kulüpten ayrılınca üzülüyoruz. onlar da kulübün simge isimlerine nasıl davranıldığını bizler gibi görüp fikir sahibi oluyorlar. siz yöneticiler simgeleşmiş, başarılı oyuncularımıza vefa göstermezseniz bundan kulübün bütün branşlarının altyapılarında oynayan oyuncular kötü etkilenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın