• 14
    sacmalik. fenerbahce aciklamasi.

    gecen seneki olayi bugun hatirlatmak tamamen sacmalik, sanane rize baskanindan? ustelik oyle ya da boyle adam mactan sonra “keske kaybetseydik de muslera sakatlanmasaydi” demisken, samimi ya da degil, boyle bir demec varken yapilan sacmaligin dibidir.

    hakem ne yapti pardon ben mi kacirdim? sakatlik pozisyonunda kurala uygun davranmistir, insiyatif alip bizce dogru olani mi yapsaydi? hadi diyelim kartlarda adil degildi, tarafli mac yonetti, cidden bu yuzden yenildigimizi mi soyluyorsunuz siz bana? neymis andone’nin pozisyonu penaltiymis. varsin penalti olsun, hic mi yanlis karar olmuyor maclarda? bu yuzden mi maci kaybettik biz simdi? buna mi inaniyoruz? gercekten adam rize gs macinda rizeyi tutuyor yani ve biz sirf bu yuzden sampiyonluk yolunda cok agir yara aliyoruz? aciklama boyle diyor cunku. ama ne hikmetse yine biz yine bu ve benzeri hakemler ile defalarca kere sampiyon olmusuz. yani diyoruz ki her kazandigimizda hakemleri de yeniyoruz, kaybettigimizde ise bizde hic kabahat yok oyle mi?

    20 senedir neredeyse her macimizi izliyorum, bu ligde ne sacmaliklar gorduk, ne agzimizin acik kaldigi olaylar yasadik, kim bilir kac kere sinirden deliye döndük, kac kere tum dunya bize karsi gibi hissettik; ama gunun sonunda en cok kazanan hep biz olduk. futbol, spor, taraftarlik boyle bir sey, bu yuzden fenerbahce ile kac yildir dalga geciyoruz, taraftarlar yonetiyor cunku.

    bu aciklama da aynen fenerbahce gibi yonetilen bir kulubun yapacagi bir aciklama. acizlikten baska bir sey degil, utanc verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın