resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 318
    (bkz: 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı)

    yenilmemizin baş mimarıdır. objektif olmaya ıkına ıkına altımıza sıçacağız. ben daha önce hiç böyle açık açık kötü yönetim görmedim.

    muslera'nın sakatlandığı pozisyon yardımcısı ve kendisinin hatasıdır, varan 1.

    saracchi'nin penaltısı şüpheli. hadi diyelim gerçekten penaltı, peki top rize'ye geçmeden önce onyekuru'ya yapılan faul? es geçildi. varan 2. sonucu da gol bu arada.

    rizenin sağ beki, sakallı arkadaş yüzde yüz sarı kartlık bir faul yaptı. kart yok. varan 4.

    ilk yarının sonlarında o sakallı arkadaş feghouli'yi bir güzel indirdi. feghouli topu önüne almış, ceza sahasına girmek üzere ve yan tarafta rakip olsa da önü boş, gol pozisyonuna girebilirdi. yüzde yüz sarı ama kart yok. varan 5.

    ilk yarıda korner kullanıyoruz, donk'u marke eden oyuncu donk'un hava topuna çıkmasına mani oluyor, tutarak engelliyor. var'a bile bakmadı. varan 6.

    yediğimiz ikinci gol bir serbest vuruş pozisyonunda geliyor. verdiği faul şaka gibi. oyuncu kendisini yere güzel şekilde bıraktığı için faul verdi ve pozisyon gol oldu. varan 7.

    kaleci, andone'nin ciddi bir sakatlık geçirmesine neden oluyor. ceza sahasında gerçekleşen bu aksiyonu varda uzun uzun inceliyor. ne sebeple bilinmez, penaltı değil diye karar veriyor. varan 8.

    yanılmıyorsam seri'nin bir şutu vardı. rizeli oyuncu topu elleriyle tartışmalı şekilde engelledi. var'a bile gitmedi. varan 9.

    falcao, rizeli oyuncudan dirsek yiyor. rizeli oyuncu sarı hatta belki kırmızı görmeliydi. falcao sarı kart görüyor. varan 10.

    donk rakip oyuncu tarafından düşürülüyor. düşerken ayağını kaldırdığı gerekçesiyle basit bir sarı kart gösteriyor. donk haftaya cezalı. varan 11.

    adem büyük orta sahada faul olduğu şüpheli bir pozisyondan sarı kart görüyor. birkaç dakika sonra nedenini adem'in de bilmediği bir sarı daha çıkıyor, adem atılıyor. varan 12.

    rizeli oyuncu, sarı kartı olmasına rağmen yanılmıyorsam lemina'yı tehlikeli şekilde kayarak müdahale ediyor. hakem faul veriyor ama kart yok. varan 13.

    bunlar bir çırpıda aklıma gelenler ve büyük bir kısmı maçın kaderini etkileyen kararlar. daha irili ufaklı birkaç hatası daha vardır aklıma gelmeyen. çünkü bu akşam hakemin niyeti net şekilde belliydi. ve sonucunda takımımız neredeyse şampiyonluğa veda etti. hakemi konuşmayalım demek he? tamam objektif aslanım tamam. şampiyonluk göz göre göre elimizden çalınsın biz hakemi konuşmayalım.

    yaa fatih hoca bu nasıl kadro yaaa????!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın