resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 184
    taraftarın gözünde gereksiz yere ilahlaştırılan adam. mükemmel bir potansiyeli olması ayrı, şuan için hazır olması ayrı konular.

    emin bayram henüz 17 yaşına yeni girmiş biri. fiziksel olarak gelişmiş olsa da bir insan 17 yaşında en yüksek gücünün çok altında olur, süperligdeki azman forvetlere yeni düşebilir şuanki fiziğiyle. ayrıca dünyada kaç tane üst düzey stoperi 17 yaşında mükemmel oynarken izledik, stoperlerin evrilme yaşı biraz daha geçtir. çünkü pozisyon bilgisi çok önemli olduğu için ve yapılan hata da gole mal olabileceği için genelde 21-22 yaşından sonra kendilerini bulmaya başlarlar, 1-2 istisna olabilir ama geneli böyledir.

    ayrıca oynadığı tek maç olan türkiye kupasında etkili bir performans sergilemiş olmasına rağmen, yediğimiz goldeki hatasını da unutmamak gerek, bunun aynısını trabzonspor'a karşı yapsa taraftar tepkisi nasıl olur acaba?

    diğer taraftan iyi hatırlamak gerekir ki ozan kabak 18 yaşındayken a takımla oynadığı ilk 10 maçta 3-4 tane penaltı yaptırdı. emin bayramın son 8 haftada belki de yaptıracağı 1 gereksiz penaltı takımı şampiyonluktan edebilir, çocuğun da 2-3 sene psikolojisi bozulabilir.

    halk böyle iken potansiyeli yüksek bir futbolcuya gereksiz yere fazla sorumluluk yüklemek çok büyük hata olur, hele ki son 8 haftada şampiyonluk kovalarken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın