• 27
    365 dni isimli ekstra erotik filmi (hatta bazı sekanslar bariz porno) kullanıcılarının hizmetine sunmuş olan platform. çok yakın zaman içerisinde rtük tarafından ban yiyecek büyük olasılıkla. :(

    the last dance izlerken fark ettiğim bir detay oldu netflix'le alakalı. hayır, tabii ki the last dance'in ilk 4 bölümünün epik türkçe çevirilerinden bahsetmeyeceğim, bahsedeceğim konu netflix'in görüntü kalitesiyle alakalı. ben bunu yeni microsoft edge'e (chromium edge) geçiş yaptığımda çakozladım, sağı solu biraz kurcalayınca da google chrome'un gerçekten netflix kullanıcılarını üzdüğünü anladım (edit: win 10 kullanıcıları için geçerli sanıyorum):

    --- alıntı ---

    netflix'i bilgisayardan izliyorsanız (1080p + yüksek bitrate ve surround ses ile) microsoft store'daki netflix uygulamasını indirmeniz gerekiyor. çoğu kişinin bilmediği bir şeyi söyleyeyim; google chrome'dan netflix izliyorsanız aldığınız görüntü 720p. 1080p veya daha yüksek çözünürlük, yüksek bitrate ve surround ses için microsoft store'daki netflix uygulamasını indirmeniz gerekiyor. 1080p veya daha yüksek çözünürlük için tarayıcılar; chromium edge, internet explorer, microsoft edge ve safari. eğer 42 lira veriyorsanız netflix'i google chrome'dan izlemeyin, aldığınız görüntü 720p.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın