• 17
    ceza almış... fb’li olduğuna kanaat getirilmiş. belki de öyledir, peki ya değilse? hepimiz gibi iyi bir galatasaray taraftıysa ne olacak?
    bu ihtimali hiç düşündük mü?
    tarihini hatırlamıyorum ama inönü'de bjk ile oynayacağız. deplasman biletlerini reis yine gülbağ'da dağıtacak. alma umudum yok ama yine de gideyim dedim.
    bu arada trt'de çalışan arkadaşımla konuşmuştum "sen bi bak eğer bilet bulamazsan bir şekilde seni sokmaya çalışırım" dedi. o yüzden evden çıkarken beyaz tişört giyip çıktım.
    altın fıçı biranın önünde takılırken benden yaşça küçük bizim tribünden 6-7 velet beni kesmeye başladı. belli ki beni başka takım taraftarı sandılar.
    o an anladım kafaya koydular beni dövecekler. yanıma doğru yaklaştılar "seni bjk tribününden birine benzettik" dediler. yok filan dedim ama pek inanmadılar tabii..
    sen bizimle bir gelsene derken tribünden çok sevdiğim halit abiyi gördüm, hayırdır filan dedi durumu anlatınca linçten kurtuldum:)
    şimdi bu arkadaşa fb'li dendi ama kendisini ifade edemedi çünkü ceza aldı. belki galatasaraylı olduğunu ispatlayacaktı?
    bence moderasyon ispatını istesin. eğer edemiyorsa zaten gereği yapılır.
    korona bitip seyircili maçlar oynanmaya başladığında kendisini maça davet ediyorum. biletini de ben alacağım. bakalım gelip benimle fb'ye küfür edebilecek mi?:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın