resim
Nuri Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 1226
    atamızın söylediği "zeki, çevik ve ahlaklı" sporcu tanımlamasına uyan, yardımsever ve örnek bir futbolcu. sırf bu özellikleri sebebiyle bile takımımıza transfer olursa, takım ruhuna olumlu bir etki yapacağını düşünüyorum.

    tabii ki işin teknik-taktik boyutu da önemli, kadroya ve oyun planına uyuyor mu buna da dikkat etmek lazım. ayrıca, medya tarafından her sene ülkemizden bir takıma transfer edilmesine rağmen, bir şekilde almanya'da kalıyor ve belki oradaki düzenini bozmak istemiyor da olabilir.

    ancak, gerek nuri şahin olsun, gerek hamit altıntop olsun saha içi ve dışında örnek oluşturabilecek karakterler her zaman yetişmiyor. fatih hoca ile de uyumlu ve güzel işler başarabilir diye düşünüyorum.

    işin saha içi boyutunu bakarsak ise fatih hocanın oyun planı dinamik orta sahalar ile daha başarılı oluyor bence ve nuri şahin, abdullah avcı ile çalışsa emre belözoğlu gibi parlayabilirdi ama fatih hoca da bu sezonun ikinci yarısındaki oyun planındaki jean michael seri'yi kullandığı gibi kullanırsa katkı da verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın