resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6549
    didier drogba mali gücü yüksek chelsea' nin avrupa' da sportif başarılara imza atması için gereken seviye atlatma oyuncusu olmuştur. chelsea; 2003-2004 sezonu ile başlayan zengin rus yatırımcısının yüksek alım gücü sayesinde veron, crespo, makalele, geremi, duff, parker, mutu, robben, j.cole, gibi sansasyon yaratan ve bugünlerdeki man.city' i anımsatan çılgın transfer furyası, marsilya ile uefa şampiyonu olan drogba kulüp rekor bedeli ile alınana kadar (2004-2005) transferlerden istenen verimi çok da sağlayamamıştır.
    aslında bizim avrupa kupalarında başarı için aldığımız pasta çileği olan drogba, onca yıldızın bulunduğu chelsea için gerçek anlamda bu görevi üstlenmiş sayısız başarıya imza atmıştır. dünya çapındaki şöhretini çok iyi yöneten yıldız oyuncunun ikon haline geldiğinden pr çalışmalarını da çok iyi seviyede olduğu aşikar.
    hatta 2013-14 sezonunda şampiyonlar liginde chelsea fc ile eşleştiğimiz ikinci tur eşleşmelerinde chelsea tribünleriyle kurduğu iletişim sayesinde bir sonraki sezon tekrardan stamford bridge zeminlerine (10 sene sonra yeniden) transfer olup 2014-2015 sezonunda premier ligi şampiyonu olan chelsea fc 'nin önemli parçalarından olmuştur.
    yalnız o ikili maçtaki performansı ve sonrasındaki sakatlık süreci ve düşen performansı bizi biraz üzmüştür. kesişen hikayemiz ile drogba ülkemize gelmiş en güçlü spor figürlerinden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın