resim
Marco Aurélio Brito dos Prazeres
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
  • 234
    mehmet aurelio’yu kim getirdi göreve? başkan ali yıldırım koç mu, emre belözoğlu mu? hangisi getirirse getirsin yanlış ama yine de soruyorum.

    fenerbahçe şu anda başı kesilmiş tavuk misali bir sağa çarpıyor bir sola. ne yapacaklarını, nereye gideceklerini, nasıl bir takım kuracaklarını bilmez/bilemez durumdalar. bunun ana nedeni, bir teknik direktör bulamamaları ve de hemen önümüzdeki sezonu kazanma amacı gütmeleri. önümüzdeki sezon şampiyonluk istediklerinden de sabırlı ve planlı olamıyorlar.

    aurelio’yu başkan getirdiyse, teknik direktör istemezse ne olacak? kendi teknik kadrosunu seçemeyecek ve başkan’ın seçtiği kadroyla çalışacak kadar aciz bir teknik direktör gelecekse ondan nasıl başarı beklenecek. emre belözoğlu seçtiyse, ülkemizde sportif direktörlerle işlerin yürümediği daha kaç kez test edilecek. aykut kocaman da daum’un sportif direktörüydü ne olduğunu gördük. terraneo ve comolli’yi de gördük. emre belözoğlu gibi idare yeteneği sıfır olan bir kişiden sportif direktör olmaz, olsa da türkiye’ye uymaz.

    beni fazla ilgilendirmiyor ama yine de paraları, saçam sapan yabancılara vermeseler bari diye yazıyorum bunları. ne de olsa ülkenin paraları. inanın biraz abartsam onlara galatasaray sözlükteki yazarlardan herhangi birini danışman olarak alın daha başarılı olursunuz diyeceğim de abartmak istemiyorum.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın