• 91
    zaten takip etmiyordum ama bomboş emre belözoğlu videosundan sonra videolarına göz ucuyla bile bakmayı bıraktım. vıcık vıcık, popülist ve banal anlatım tarzını bir kenara koyuyorum, teknik anlamda hiç bir veri içermeyen yıkama yağlama videosu çekmiş. sevme, saygı duy, en fazla maça çıkan orta saha, en kariyerli türk futbolcu, orta sahada uzun süre oynamak forvet ya da defans oynamaktan daha zor gibi subjektif görüşler var.

    şahsen tugay kerimoğlu gibi bir efsane varken, ben neden emre'yi en kariyerli türk oyuncu olarak göreyim ki? 21 yaşında ve en iyi döneminde inter'de oynadığı için mi? atletico'da 7 maç yaptığı için mi? tugay dediğimiz adam 31 yaşında premier lig'e gitti 8 sene oynadı, efsane oldu, 39 yaşında premier ligde futbola veda etti.

    emre inter'de 1 italya kupası kazandı. newcastle'da kupası yok. 1 bedava ispanya kupası ve 1 beleş uefa süper kupası var atletico'da. kardeşi arda'ya dua etsin. ingiltere'den geldikten sonra biri şikeli 2 şampiyonluğu, 2 de türkiye kupası var 7 senelik fener kariyerinde. kalan tüm elle tutulur başarıları onu futbolcu yapan galatasaray'da.

    bu şekilde baktığımızda tugay'ın da galatasaray kariyeri başarılarla dolu, üstüne yarım sezon yok diye uefa kupası süper kupa kariyerine eklenemedi. ama herkes bu konudaki hakkını tugay'a teslim edecektir. iskoçya'da şampiyon oldu, premier lig'deyken lig kupası'nı 1 kere kazandı. blackburn'de yaptıkları işler attığı goller, kaptan olması, taraftarın ona nasıl veda ettiği ortada. en önemlisi de bunları yaptığında 30'larındaydı. ben şahsen tugay'ı daha kariyerli buluyorum. emre'nin son yılı tamamen fiyasko ve 30'undan sonra yaptığı önemli bir iş yok.

    videoya bakıyorsun, yok emre'nin karizması, yok yanında rahat oturamazsın, kaburgası kırık oynadı :/ gibi hamaseti sonuna kadar kullanan, sıkıcı bir video. of anlatırken sıkıldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın