• 3
    1995 model, arka cam kolu bozuk, sahibi ve aynı zamanda sürücüsü aşırı alkollü( gidecek hiçbir otobüs ve servis bulamayınca ocakbaşından gidip arkadaşımızı kaldırdık) station golf otomobil ile dönemin üni , günümüzün bilinen tribüncü şahısları ile 6 kişi + 1 davul ile türlü türlü ölüm tehlikeleri atlatılarak gidilen deplasmandır. bu maça istanbul dan gelebilen(bizim haricimizdekiler de dahil) herkesin çok entersan hikayesi vardır. otobüs ile gece yarısı balıkesirde sapağında bırakılıp o saatte otostop yapıp karanlık ve gayrı meşru olduğunu düşündükleri iki korkunç abinin arabasına binip izmir e gelip ve bir de o abiler tarafından kahvatlı ısmarlanana, yine şehirler arası otobüse haremden binip yer olmadığı için koridorda gelenine kadar değişik hikayeler mevcuttur.

    bizim aracı ile gittiğimiz ve arabasını kendisinden başka kimseye kullandırtmayan şoför arkadaş için giderken alkollüydü demiştim, dönüşte ise uykusuzluk ve yorgunluktan susurluk civarından pembe fil kovalayan flamingo gördüğünü yaklaşık 17 senedir hala iddia etmektedir.

    evet bu şartlarda gidip döndüğümüz, yüce rabbimin bizleri sevdiklerimize bağışladığı ayrı bir deplasmandır. ayrıca bir hafta sonra istanbul a gelecek olan, mevzuların henüz sıcak olduğu göztepe tribününden bu maçta kesin bir hareket bekliyorduk. ama herhangi şey yaşanmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın