resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 869
    ben anlamıyorum hani o dönemleri yaşamasak demek ki inanacağız bunlara. aynisi ronaldinho için de yapılıyor. şöyle topçuydu, böyle topçuydu... yahu ronaldinho dediğin adam messi ile ronaldo ile aynı dönemin oyunculari. aralarında 5 yıl var. ronaldinho'nun futboldan koptuğu yaşta ronaldo hala takımının bir numaralı silahı, dünyanın en iyi oyuncularından biriyken hala daha ronaldinho çok iyiydi vs. vs.

    ümit karan'ı izledim. gelişine topa dan diye vururdu. nereye gideceğini düşünmeden vururdu. ayağına oturursa gol olurdu ki bir manisa deplasmanında oturdu ve nefis bir gol oldu. ama şöyle bitirici böyle bitirici denilen bu adamın en parlak sezonunda attığı gol sayısına burak yılmaz(burak'ı çok sevmem ama saygı duyarım adamın 25 yaşından sonraki evrimine) sakat olup da tam verimli oynayamadığı sezonlarda ulaşıyor.

    adamın kariyeri boyunca süper ligdeki gol sayisi 115.

    ümit kötü forvet mi? asla, çok iyi bir forvet, keşke bugün takimda olsa. ama iki üç tane golünden yola çıkıp da en iyi golcüydü, müthiş bitiriciydi demek falan fazlasıyla abartı.

    vücut koordinasyonu iyi olup zor durumlarda da bir şekilde topa vurabilen bir adamdı ve bu anlamda falcao'nun elit zamanlarına benzetilebilirdi tarzı. yalnız tabii falcao ile ümit arasında çok ciddi sınıf farkı var o ayrı. sadece tarz olarak benzettim.

    mesela necati'nin gol ortalaması yanlışım yoksa kendisinden daha iyidir ki necati çok daha komple bir hücum oyuncusuydu. e neresi müthiş golcü bu adamın o halde?

    galatasaray tarihinde ne golcülük anlamında ne de forvet(bu anlamda zate giremez) anlamında ilk 5'e girer ümit.

    ümit ile bir alıp veremediğim yok, severim de ümit'i ama arkadaş, necati kadar, arif kadar gol atan adam nasıl oluyor da oyuna katkısı bunlar kadar değilken bile bunların önüne konulabiliyor anlamıyorum. mesele röveşata ise necati daha kralını attı ayrıca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın