• 307
    o dönem orta sahada, defansta ve duran toplarda sıkıntılar yaşıyorduk. defansın hatalarını muslera tutabildiği kadar idare ediyordu. ancak en sert eleştiriler bu dönem gelmişti ona. özellikle duran toplardan yenilen goller kendisinin yan top zaafına bağlanıyordu.

    orta sahada hamit'in sakatlanmasının ardından yedek olarak transfer edilen jem paul karacan'ın yeterli performansı vermemesi sonucu donk'u almıştık. bu maçta donk ilk golde etkili olduğu kadar yediğimiz golde de hatalı isimdi.

    muhtemelen bu maç denizli, hücum gücümüze güvenip gol yemeden tamamlamak istediğinden böyle bir kadro çıkardı. ama hesabı tutmadı.

    ikinci maç dakika 71'e kadar turu geçme şansımız yüksekti. ancak ilk golde carole ikincisinde chedjou ve hakan balta'nın hatalarıyla (bu iki isim hem yaşlanmış hem de kademe hatasına yatkındı) kaybettik turu.

    ayrıca sabri iki maçta da kanatta oynamış 1 gol 1 aasistle bitirmiştir. kendisi bence uzun yıllar bek yerine kanatta değerlendirilseydi, çalışmayla beraber kariyeri daha farklı devam edebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın