resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3865
    her futbolcunun her takımda başarılı olamayacağının kanıtı olan futbolcu.
    türkiye’ de maalesef, anadolu takımlarında iyi oynayan futbolcuyu “ isterim, isterim, isterim “ diye tutturan büyük takımlar, futbolcu geldiği takımdaki gibi performans gösteremeyince “ aaaa x de büyük takımda tutunamadı “ bahanesine sığınırlar genellikle.
    gerçekte olan ise x futbolcusunun, “ büyük takım “ oyun yapısına uygun olmadığıdır ( x’ in gece hayatı, kumar gibi şeylere kapılmadığı şartı ile tabi ) yani transfer yaparken önemli olan şey, takımın sistemine uygun oyuncuyu almaktır, her parlayan oyuncuyu alıp üst seviye performans vermesini beklemek doğru değildir.
    amrabat tam olarak böyle bir futbolcuydu işte; bize transfer olmadan önce kayserispor’ da ne oynadığı, nasıl oynadığı belli olmasına rağmen adeta öküz arabası fiyatına alındı, bir de bunun üst seviye transferi var ki (bkz: tarık çamdal) aman yarabbi demek geldi içimden.
    sözün özü, amrabat kontratak oyunu oynayan ve forvet hattında en az 1 adet bitiriciliği yüksek futbolcu olan takımlara uygun bir kanat oyuncusuydu, oyunu domine edip aktif ve organize atak yapan takımlara göre değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın