• 20
    mehmet ali yılmaz, aslında maskeli olduğu halde, 26. hafta oynanan trabzon-başakşehir maçı sonrası, “liglerin ertelenmesini kim neden istiyor iyi bakmak lazım” diye saçmalayan ahmet ağaoğlu’nu biraz olsun rahatlatma amacıyla üfürmüş. fatih terim’den belge istiyormuş, inanmıyormuş.

    bugün itibariyle türkiye’deki vaka sayısı, yani koronavirüs kapmış kişi sayısı 3629. yazı ile de tekrarlayalım, tam üçbin altıyüz yirmidokuz. şimdi bu zatı muhterem sağlık bakanlığından bunlarla ilgili de belge ister. hatta ölen 75 kişi için de otopsi raporu ister.

    fatih terim neden koronavirüs kapmamasına rağmen hastaneye gitsin. orada en az 15-20 gün karantinada kalmakla ne kazancı olabilir ki? ligleri askıya almak için diyorlarsa, fatih hoca gitmeden önce ligler zaten askıya alınmıştı. bunlar neden suyu bulandırıyor anlamak zor? kanaatimce, bunlar ligin bu haliyle tescil edilmesi ve dolayısıyla trabzonspor’un şampiyon ilan edilmesi için kamuoyu baskısı oluşturma amacıyla algı operasyonu yapıyorlar.

    başakşehir başkanı göksel gümüşdağ, fenerbahçe futbolcusu (max kruse olduğu iddia ediliyor) ve sağlık görevlisinden de belge istemiş mi bu aklı evvel.

    ahmet ağaoğlu, geçen sezon oynanan galatasaray-trabzonspor maçından sonra, emperyalistler körpe çocuklarımızı katletti diye akıllara zarar bir şekilde saçmalamış ve kamuoyunun tepkisiyle karşılaşmıştı. şimdi de bu saçmalık. bunlara dur demek için yönetimimizin bir karşılık vermesi gerekir. aksi halde saçmalamaya devam edecekler.

    tekrar soruyorum, fatih terim’in 15-20 gün karantinaya boşu boşuna girmesinin nasıl bir nedeni olabilir. bunlar zannediyorum drink aldıktan sonra böyle saçmalıyorlar başka bir izahı yok bunun. çünkü ne amaçla olursa olsun bu kadar ağır saçmalamanın başka türlü imkanı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın