• 628
    an itibariyle 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçında tff'ye çok yüklenilmemesi gerektiğini savunan emre bol, serdar sarıdağ gibi yorumculara sahip kanal.

    emre bol diyor ki o zamanlar işin ciddiyetinde değildik ülke olarak. yahu ilk vaka 11 martta açıklanmış. o andan itibaren ülkece teyakkuza geçmemiz lazım. bilim kurulu insanlar biraraya gelmesin diye tavsiyede bulunmuş. bir üyesi anlatıyordu geçen tv'de, ister seyircisiz ister maç iptaliyle olur onların kararıydı ama insanların birarada bulunmaması gerektiğini söyledik biz dedi. eğer bir maçın seyircisiz oynamasına karar veriyorsan iptal de edebilirsin.

    serdar sarıdağ, sen nasıl biri çıktın yahu?! neymiş maçtan önce herkes iptal edilsin demiş. bjk'li futbolcular atiba öncülüğünde niye oynuyoruz demiş. ulan herkes biliyor, maç öncesi maç sonrası fatih terim, muslera, falcao dışında kim maçlar iptal edilsin dedi. hatta sen demedin mi, muslera siyaset yapıyor diye. ülkede isyan eden ilk obi mikel'di sonra galatasaray mensupları. hepiniz devletin bir kararı var uymak zorundayız dediniz. onu da büktünüz zaten. devlet, insanları biraraya getirme demiş. sen tff olarak gidip iptal etmemiş seyircisiz oynatmışsın. hoca ne diyor yahu seyircinin canı can da benim değil mi? versene cevabı.

    bir de fatih terim'in o maçlarda virüsü kapmış olmasına kesin diyemeyiz, tff'ye yüklenmemek lazım diyorlar. ya edeb yahu! tabii ki orda virüse denk gelmemiş olabilir ama bu etkinlikler virüsün yayılmasına zemin hazırlamıyor mu? asıl olay sinekler değil, bataklık. bu kararları alan kafa yapısı.

    hepiniz vebal taşıyorsunuz. bundan sıyrılamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın