• 24
    sezon burada kalsa ya da iptal olsa bile geçerli olacak maçtır. sadece şampiyon ve sıralama belli olmayacak, geri kalan her şey geçerlidir ve istatistiklerde yer alacaktır. yani yusuf fahir baba müsterih olabilir.:)

    yayın paraları da bugünkü sıralama dikkate alınarak kulüplere aynen dağıtılacaktır. avrupa ligleri de iptal olacağından 2020’den itibaren avrupa kupalarının her ikisi de geçen yılki sıralamaya göre yeniden oynanacaktır. yani 2018/2019 sezonunda avrupaya gitmeye hak kazanan takımlar için yeniden ön elemeler oynanır ve yeniden kura çekilir. hatta uefa ülkeler sıralaması açısından alınan puanlar dahi geçerli kabul edilir.

    işte bunlar iyi bilindiğinden tff maçları bitirmek için yırtınıyor. eğer bitirilemezse uefa’nın alacağı kararla şampiyonlar ligine yine galatasaray gidecektir. bu da fenerasyonun işine gelmiyor.

    bence maçlar üç haftalığına kesinlikle ertelenmeli. üç hafta sonra tablo çok daha net görüleceğinden ya tamam ya devam diye yeniden karar verilir. ancak tff buna da cesaret edemiyor. çünkü iyi biliyorlar ki tablo iyiye gitmeyeceğinden bir kere ertelenirse bir daha oynatmaları mümkün değil.

    hedefe giden en kısa yol en doğru yoldur. hiçbir art niyet taşımaksızın futbolcuların ve ilgililerin sağlığını düşünerek erteleme isteyen galatasaray en doğru olanı yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın