• 6
    iş hayatında plazalarda, yemekhanelerde, asansörlerde dipdibe hayat devam ederken; sadece sporculara yatış verilmesinin hiçbir anlamı yok.
    bizdeki vakalar tek merkezli ve kontrol altında görünüyor, yaygın bir durum henüz yok. bizim durumumuzda olup da erteleme kararı alan bir tek ülke olmadı. hatta rusya bizden çok daha vahim durumda olmasına rağmen maçları birçok yerde üstelik seyircili oynatıyor.

    bütün dünya bize tedbiri ne kadar abarttığımız(ve iyi de yaptığımız) gözü ile bakıyor, tek vaka sonrası okul kapatan, tüm toplu etkinlikleri iptal eden başka ülke olmadı. ama 20 kişinin bir soyunma odası kullanmasına gelecekse sıra, plaza hayatını da vurmalı.

    işin diğer boyutu, takımların ve kombine sahiplerinin maddi kayıpları.. e doğru ama bu virüs herkese o veya bu şekilde para kaybettirdi, ekonomilerin, piyasaların hali ortada buna diyecek birşey yok.
    sadece yayıncı kuruluşa baskı yapılıp herkes kaybediyorken sen kazanmak zorunda değilsin denilmeli, maçlar şifresiz yayınlanarak kalabalık maç izlenmesinin önüne geçilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın