• 103
    evet hepimiz galatasaray'ı "ölümüne" seviyoruz, evet takımımız şu anda maçların ertelenmesini hiç istemeyeceğimiz kadar formda ve harika futbol oynuyor, evet adım adım şampiyonluğa yürüyoruz ve bu rüzgarı kaybetmememiz gerekiyor...ama...

    ama konu sağlık olduğu zaman her birimizin daha itidalli düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. türk telekom stadyumu maç çıkışlarında stat kapıları, gs store ve özellikle de metro istasyonunda yaşanan izdihamları hepimiz biliyoruz. insanlar ile aranıza bir metreyi bırakın, 20 cm bile mesafe koyma imkanınızın bulunmadığı bir ortamdan bahsediyoruz.

    covid-19 virüsünün ne kadar kolay şekilde insandan insana bulaştığı düşünülürse, stadyuma bu virüsü taşıyan tek bir kişinin gelmesi, maç çıkışında binlerce insanın enfekte olmuş şekilde stattan ayrılmasına sebep olabilecektir. bu binlerce insan da evlerine, ailelerine, arkadaşlarına ve tüm çevrelerine bu virüsü yayabilecektir.

    kişisel olarak en büyük eğlencem olan spor etkinliklerinin, global anlamda süresiz şekilde ertelenmesi inanın beni de çok üzüyor, canımı sıkıyor. ancak şunun anlaşılması lazım, bu tip seyircili etkinliklere katılan kişiler yalnızca kendilerini değil, dolaylı olarak milyonlarca insanı riske atmış oluyorlar.

    ülkemizdeki diğer tüm spor etkinlikleri gibi, ertelenmesi gereken maçtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın