resim
Abdulkadir Bitigen
Görev:Hakem
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 102
    2019-2020 sezonu 26. haftaında oynanacak olan 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçını yönetecek olan hakemdir.
    ligin 22. haftasında 14 şubat 2020 başakşehir beşiktaş maçını da yönetmişti ve başakşehir 1-0 kazanmıştı o maçı. o maçta hakem iyi denebilecek bir maç yönetmişti. beşiktaş'ın sert müdahalelerine çekinmeden sarı kartları göstermişti. bu maçtaki tek hatalı denebilecek kararı ise maçın ilk yarısında demba ba'nın attığı bir golü karius'a faul yaptı diye iptal etmesi olmuştu. bence faul değildi.
    maçın özeti için: https://tr.beinsports.com/...0-besiktas-mac-ozeti

    eğer takım başakşehir'di diye özel bir yönetim değilse bu maçtaki yönetimi, bence bizim maçta da işimize gelir bir yönetim gösterecektir. işimize gelirden kastım haksız kararlar değil elbette. beşiktaşlılara çekinmeden doğru bir şekilde kartları göstermesi. sertliklerine izin vermemesi. çünkü sergen yalçın sert oynattıracak takımını bize karşı. bizim oyuncular da dikkat etmeli elbette.

    beşiktaş'ı yendiğimizde bjklilerin ağlama sebepleri de şimdiden hazır. "başakşehir maçında da yönetmişti yenilmiştik. bizi sindirmişti kartlarla" diyerek yine yoktan algı kasmaya başlayacaklardır. "hiçbir şey yoktan var olmaz" tezinin antitezi gibi kulüpler.*

    bu maçta çok fazla gelecek hafta cezalı olacak oyuncu ortaya çıkacaktır. bjk'nin çok fazla sarı kart sınırında oyuncusu var. sonraki hafta maçlarında takımlarının yarısı olmayabilir. bizimkiler dikkatli olmalı elbette. sahamızdaki bir maçta bir tartışmadan ve/veya olmadık bir pozisyondan sarı kart görmemeliyiz. bu hakem çekinmez kart gösterirken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın