• 1
    saat 14.30'da başlayacak olan, tekerlekli sandalye basketbol süper ligi 21. hafta maçı. ahmet cömert spor salonunda oynanacak maç, trt spor 2 ekranlarından yayınlanacak.

    ligde şuana kadar 17 maç yaptık.* 17 karşılaşmada 15 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 3. sıradayız ama 2. sıradaki beşiktaş'ın bizden 1 mağlubiyet fazlası var. piotr luszynski sanırım son 3 maçtır yok. enes bulut da son maçta oynamamıştı. zaten oyuncularla ilgili haberleri maç saatinde alabiliyoruz. resmi site maç skorlarını bile yanlış yazıyor. bir kere düzeltmelerine yardımcı oldum ama hemen arkasından aynı hata yapılınca ben de oralı olmadım. yani bu maçta kimler oynayacak, kimler oynamayacak maç başlayınca öğreneceğiz. ki erkek basketbol hariç diğer branşlarda da bu durum var maalesef. maç önü bilgilendirmesi çok çok zayıf.

    rakibimiz ise 18 maçta 13 galibiyet alarak ligde 5. sırada bulunuyor. 3 büyük takımdan sonra ligin en iyisi konumundalar. bizde kimlerin oynayacağı önemli olsa da, yine de her halükarda favori biziz. takımımıza başarılar diliyorum.

    bu arada, bu maçlardan sonra lige 1 hafta ara veriliyor. aslında avrupa kupası maçlarımız vardı. iwbf şampiyonlar liginde çeyrek finale yükselmiştik ama koronavirüs nedeniyle turnuva askıya alındı. belki bu arada ertelenen maçımızı oynarız. bu bilgiyi de vermiş olalım.

    https://twitter.com/...209049790189568?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın