resim
Ünal Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 188
    kendisini muhteşem bir kariyer planlaması yaptığı için gerçekten tebrik ediyorum. kendisi bir pr'cı olsa kendini ancak bu kadar harika pazarlayabilirdi.

    trabzon şu an ligde liderse yani bu konumdaysa kendisinin payı çok büyüktür. bu adam şu an trabzonluların gözünde bir ilah gibi. adamı bir nevi kutsallaştırdılar. adama toz kondurmuyorlar. yani eli çok sağlam ve kendisi takımı zirvede bırakıp gitti.

    sevgili ünal hocam naptı peki? ligin bitmesini bile beklemeden 2 ay sonra, küme düşmemek için mücadele eden takıma gitti. hem de trabzonla kanlı biçaklı olan bir takıma.

    yahu hocam başarısızlık konusunda tarih yazan abdullah avcı bile kendini milli takıma gönderdi, beşiktaş yaptı şimdi büyük bir ihtimal fenerbahçeye gidecek. herif 0 kupayla duayen hoca gibi ortalıkta geziyor.

    1 şampiyonluğu dışında hiçbir başarısı olmayan hala yugoslav faulu yaptıran ersun yanal bile 2 fener 2 trabzon yaptı. senin hedefinde bir takımı şampiyon yapmak mı var? yoksa konya'lar, rizeler, malatya'larda gezip küme düşmeme mücadelesi vermek mii? aynısını hamza hamzaoğlu da yaptı. 3 kupalı hocasın gittin ertesi sene küme düşmeme mücadelesi veren osmanlıspor'a gittin ve takım düştü.

    yani işin aslı hikmet karaman'la mesut bakkal'lar işte bu yüzden başarısız. lig sonlarına doğru bir takım illa ki küme düşmemek için bizi çağaracak orada 3-5 ay da ne koparsak kâr diye çalışırsa oradan aldığı cukkaya bakarsa hiçbir yerde başarılı olamaz ve büyük kulüp göremez.

    neyse başarılar hocam. umarım rize küme düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın