resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1666
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçının galatasaray formasıyla oynadığı en iyi maç olması ne tuhaf değil mi? bu maça kadar - her ne kadar ikinci devre artan performansı olsa da - sürekli ikilemde bırakan oyunlar ortaya koyan bir oyuncunun, 20 senedir galibiyet ile dönülemeyen bir yerde maçın oyuncularından birisi olması, en iyi performansını göstermesi çok ilginç.

    bu oyunu sezon sonuna dek istikrarlı hale getirirse, lemina ve onyekuru'dan sonra kiralık sözleşmesi bitip gidecek diye üzüleceğimiz üçüncü isim olacak. bir sezon daha kiralama şansımız ise lemina ve onyekuru'ya nazaran daha zor. zira onlardan daha gözde ve revaçta bir isim. lemina'nın sakatlık sorunu ve biraz daha sıcakkanlı tutumu, henry'nin de iyice hocaya ve takıma bağlılığını taa geçen seneden beri kurmasıyla bizde kalmalarını daha olası görüyorum. tabi yine de hiçbir oyuncu için kesin değil bu durum şimdi. onu da belirteyim.

    zaten ben de üç oyuncudan ikisi alınacaksa onyekuru ve lemina'yı tercih ederim. ama seri'yi alamamak da içimizde buruk bir tat bırakır. ilk geldiği dönemdeki tutuk performansı ve soğuk hal ve hareketleri de yok.

    gönül ister hepsini luyindama, felipe melo, mondragon gibi kiraladıktan sonra bonservisi ile kadroya katalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın