resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 436
    2012 play off finalinde cüneyt çakır adil bir maç yönetmişti ve galatasaray kupayı kadıköy'de aldı. elbette 20 yılda çok kötü oynadığımız, hakemlerin çok önemli faktör olmadığı maçlar oldu. rakibimiz bazı maçlarda bizi ezerek yendi. ancak bunun tersi olan hakemin hep tek taraflı yönettiği daha fazla sayıda maç oldu.

    doğrucu davut olacağım diye bu kadar da bu adama sallanmamalı. dün fenerbahçeli futbolcuların birçoğu bizden de bir kaç oyuncu çok ciddi art niyetliydi maç boyunca. penaltı kararları tartışmaya açık. birbirine çok benzer pozisyonlar ilkine ne çaldıysa ikincisine de on çaldı, bence bu adilane idi. sarı kartlar konusunda adil olmaya çalıştı. ev sahibinin taraftar ve futbolcu olarak kurmaya çalıştığı baskıdan zerre etkilenmedi. ersun yanal 1 metre içeriye girdi şiddetli tepki gösterdi kart kararı doğruydu. deniz türüç denilen arkadaş yedek kulübesine saldırı düzenledi. hayatımda bu seviyede bir hücum pek hatırlamıyorum. bunun karşılığı kırmızı kartı olmayacak da ne olacaktı acaba? orada deniz'e verilebilecek anlık bir tepki bütün tribünleri aşağı indirirdi. allah'tan fatih hoca ve kulübe sakin kalmayı başardı.

    son tahlilde olabildiğince art niyetli futbolculara rağmen gayet adil bir maç yönetti. her zaman her yerde böyle maç yönetsin yolu çok uzun olur bu işte. faul ve kart sayısını işinde olgunlaştıkça azaltacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın